Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Πως να κερδίσετε χρήματα από online games - ως δοκιμαστές παιχνιδιών

    Πως θα σας φαίνονταν να παίζατε παιχνίδια στον υπολογιστή σας μέσα από το internet και να σας πληρώνουν και από πάνω; Τρελό θα πείτε και όμως πέρα για πέρα αληθινό!!!
Με τα παιχνίδια στον υπολογιστή να έχουν γίνει μεγαλύτερη βιομηχανία απο τις ταινίες τώρα υπάρχει όλο και περισσότερη εργασία για τους δοκιμαστές παιχνιδιών στον υπολογιστή και όχι μόνο.
     Δοκιμαστής παιχνιδιών, ένα επάγγελμα που σας επιτρέπει να παίζετε όλα τα καινούργια παιχνίδια, που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα στην αγορά και να πληρώνεστε.
Και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις η αμοιβή σας μπορεί να φτάσει και τα 80$ την ώρα (περίπου 60 € την ώρα), και στο τέλος να κρατάτε και το παιχνίδι.
Για να καταλάβετε γιατί αμοιβή μιλάμε, σκεφτείτε ότι τα $30 με αντιστοιχία 1€ στα$1,30 είναι περίπου 23€, δηλαδή σας πληρώνουν περισσότερα από 23€ την ώρα για να παίζεται καινούργια και ακυκλοφόρητα παιχνίδια. Και αν αυτό το κάνετε για 4 ώρες την ημέρα επί 5 ημέρες την εβδομάδα, τότε η μηνιαία σας αμοιβή θα είναι μεγαλύτερη από 1846€. 
Ξέρετε πολλά επαγγέλματα που να σας πληρώνουν περισσότερα από 1846€ μηνιαίως, για τετράωρη απασχόληση και να διασκεδάζετε; 
     Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Η βιομηχανία των videogames έχει κατακόρυφη άνοδο τα τελευταία χρόνια, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και στο μέλλον. Οι εταιρίες αυτές ψάχνουν για ανθρώπους που θα παίξουν και θα τεστάρουν τα καινούρια παιχνίδια. Όσο πιο βελτιωμένες και περίπλοκες είναι οι εκδόσεις των παιχνιδιών τόσο περισσότεροι άνθρωποι χρειάζεται να τα δοκιμάσουν. Πληρώνουν τους δοκιμαστές ανάλογα με το έργο που παράγουν και είναι ανάμεσα στο 16.37€ με 73.66€ δολάρια την ώρα εργασίας. Σε αυτό το σημείο εμπλέκονται οι ενδιάμεσοι, οι οποίοι είναι έμπειροι στην δουλειά, έχουν δοκιμάσει παιχνίδια με τις ώρες και έχουν όλη την εμπειρία να βοηθήσουν τους καινούριους. Από την σωστή συμπλήρωση της αίτησης ώστε να σας επιλέξουν έως και τις τεχνικές που χρειάζονται για να γίνεται πολύ αποδοτικοί στην δουλειά.
   Αν θέλετε να γίνετε πραγματικά επαγγελματίας δοκιμαστής παιχνιδιών, τότε θα πρέπει να καθίσετε να μελετήσετε τα μυστικά και τις παγίδες που κρύβονται και να πάρετε και βοήθεια από τους ειδικούς (όπως τι πρέπει να προσέξετε όταν εξετάζετε ένα παιχνίδι, πως θα γράψετε πετυχημένες παρατηρήσεις και συμβουλές, πως θα βρείτε εκατοντάδες εταιρείες παιχνιδιών που θέλουν δοκιμαστές, ποιες είναι οι καλύτερες κλπ). Δυστυχώς, αυτή η βοήθεια είναι με το αζημίωτο, δηλαδή θα πρέπει να πληρώσετε. 

Τέτοια βοήθεια θα βρείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα:

Σε συμφέρει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου ή στα παιδιά σου ή στα παιδιά των γνωστών σου την συνδρομή, για να παίζεις ή να παίζουν καινούργια και ακυκλοφόρητα παιχνίδια. Και όλοι φυσικά θα σε ευγνωμονούν για την υπέροχη ιδέα σου.

1 σχόλιο:

boat tours Milos είπε...

Ημερήσιες εκδρομές γύρω από τη Μήλο. Απολαύστε μια ολοήμερη κρουαζιέρα ή μια εκδρομή μισής μέρας με ένα από τα σκάφη μας. Επιλέξτε μια από τις διαδρομές μας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία.
Ημερήσιες εκδρομές
Εκδρομή με ιστιοπλοϊκό, καθημερινές κρουαζιέρες. Απολαύστε ιστιοπλοΐα και κολύμπι στη δυτικές δυσπρόσιτες παραλίες της Μήλου. Εξερευνήστε το Κλέφτικο, την παραλία Καλόγρια και το σπήλαιο της Συκιάς.
Εκδρομή με ιστιοπλοϊκό
Εκδρομές μισής ημέρας, σύντομη εκδρομή με ταχύπλοο στο Κλέφτικο. Απολαύστε μπάνια στις νότιες παραλίες της Μήλου, κολυμπήστε και εξερευνήστε το Κλέφτικο, την παραλία Τσιγκράδο και την παραλία Γέρακας
Εκδρομή μισής ημέρας
Εκδρομές πριβέ– ιδιωτικές κρουαζιέρες, ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τα την πολυκοσμία και να απολαύσετε μια ιδιωτική εκδρομή με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας
Εκδρομές πριβέ
Σπήλια της Συκιάς, βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του νησιού και προσεγγίζεται μόνο με σκάφος. Αυτό που την κάνει ιδιαίτερη είναι ότι μέρος της οροφής έχει καταρρεύσει δημιουργώντας μία τρύπα με θέα τον καταγάλανο ουρανό.
Σπηλιά της Συκιάς
Ερωτήσεις για τις εκδρομές που δεν έχουν απαντηθεί ακόμα; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!
Πληροφορίες για τις εκδρομές