Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ E-SHOP ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ

No4
zlio2

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι και διαφορετικές ιδέες για να αξιοποιήσουμε το διαδίχτυο κερδίζοντας από αυτό από λίγα εώς πάρα πολλά χρήματα.Το αν θα κερδίσεις πολλά ή λίγα χρήματα εξαρτάται εκτός από την πρωτοτυπία της ιδέας, στο τι αρέσει στον κάθε έναν από εμάς να κάνει αλλά και στο πόση όρεξη έχει για να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό.Καμμιά ιδέα όσο καλή και αν είναι, δεν θα σας αποφέρει τίποτα αν δεν ασχοληθείτε σοβαρά με αυτή. Το σίγουρο, που πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε,είναι ότι αυτό που θα επιλέξουμε δεν θέλουμε να περιέχει καθόλου ρίσκο.Όποιος θέλει εύκολο κέρδος μπορεί να πάει να παίξει τζόγο με γρήγορα κέρδη χωρίς κόπο αλλά θα αναλάβει και το ρίσκο του.

Σήμερα θα σας αναλύσω μία από τις ιδέες που βρήκα που κατά την προσωπική μου γνώμη είναι αρκετά πρωτότυπη.Σε άλλη στήλη πολύ σύντομα θα σας αναλύσω και τις υπόλοιπες που βρήκα ψάχνοντας στο διαδίχτυο.Ποιά είναι αυτή? Και το όνομα αυτού ZLIO!!! Το ZLIO με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που το ανακάλυψα.Τι είναι όμως το ZLIO? Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή εδώ και καιρό ήθελα να ασχοληθώ με το ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά έψαχνα κάποιον τρόπο που η ενασχόλησή μου αυτή να μην περιέχει ρίσκο.Διότι γενικά στην καθημερινή μας ζωή ξέρουμε ότι εμπόριο σημαίνει και ρίσκο αυτομάτως.

Το ZLIO λοιπόν είναι αυτό που πραγματικά ήθελα,ένας τρόπος να φτιάξω το δικό μου προσωπικό e-shop δωρεάν και χωρίς να πρέπει να αγοράσω το εμπόρευμα.Μέσα σε 5 λεπτά είχα το δικό μου e-shop στο δικό μου site και μέσα σε 1 ώρα είχα τοποθετήσει στα εικονικά μου ράφια τα εμπορεύματα που ήθελα με την δική μου επωνυμία της αρεσκείας μου και όλα αυτά χωρίς κανένα απολύτως ρiσκο.Το σημαντικότερο απ'όλα ήταν ότι δεν χρειαζόταν να νοιαστώ για την διεκπεραίωση των παραγγελιών ούτε για την είσπραξη των χρημάτων!Όλα ήταν αυτοματοποίημένα από το σύστημα. Το μόνο άσχημο ήταν ότι το ZLIO με περιορίζει να πουλάω μόνο στην αγορά των ΗΠΑ και της Γαλλίας αλλά πολύ σύντομα ο ZLIO έχει αναγγείλει ότι θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές.

Αν λοιπόν βρίσκεται την ιδέα αυτή καταπληκτική όπως την βρήκα κι εγώ ή αν θέλετε να είσαστε εσείς ο μαγαζάτορας οποιασδήποτε επιχείρησης κι όχι μια ζωή ο υπάλληλος τότε δεν έχετε παρά να αρχίσετε να φτιάχνετε τη δική σας επιχείρηση!Ξεκινήστε λοιπόν εδώ http://www.zlio.com/?r=128502 το καινούριο σας κατάστημα ή αν θέλετε να πέρετε μία ιδέα από το κτίσιμο του δικού μου καταστήματος κοσμηματοπωλείου που άνοιξα ρίχτε μια ματιά εδώ.www.panorama.zliolist.com και ....
καλά κέρδη!!!

το ήξερες ότι....Τα κραξίματα της πάπιας δεν έχουν αντίλαλο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

I was recommended this web site by my cousin. I am not sure whether this
post is written by him as no one else know such detailed about my
difficulty. You are amazing! Thanks!

Feel free to visit my website tao of badass

Ανώνυμος είπε...

You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something which I think I would never understand.
It seems too complicated and extremely broad for me.
I am looking forward for your next post, I'll try to get the hang of it!

Feel free to visit my blog :: コーチ 財布

Ανώνυμος είπε...

Hurrah! In the end I got a blog from where I be capable of truly take helpful information concerning my study and knowledge.



My website Quarei.It