Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007

ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ INTERNET ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΣΟΥ

Νο2

SlashMySearch

Όσοι από εσάς έχετε υπολογιστή σίγουρα το 99% έχετε και μία σύνδεση internet.Το διαδίχτυο το χρησιμοποιούμε για πολλούς λόγους,άλλοι γιατί είναι η δουλειά τους και ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο που έχει σχέση με αυτή,άλλοι για την διασκέδασή τους,άλλοι διότι τυχαίνει και ψάχνουν για διάφορα πράγματα είτε εγκυκλοπαιδικά για την μόρφωσή τους,είτε για να βρουν κάποια υπηρεσία είτε για να βρουν συγκεκριμένα μαγαζιά να αγοράσουν κάτι φθηνό και πολλές άλλες χρήσεις.

Τι θα λέγατε λοιπόν αντί να περνάτε τον χρόνο σας ψάχνοντας, να σας πληρώνουν κι όλας για να ψάχνετε?Υπάρχει ένας πολύ ωραίος τρόπος να βγάζεις χρήματα χρησιμοποιώντας μία συγκεκριμένη μηχανή αναζήτησης την Slashmysearch η οποία σε πληρώνει,αρκεί να χρησιμοποιείς μόνο αυτή σε ό,τι ψάχνεις!

Κοιτάχτε λοιπόν αναλυτικά πως λειτουργεί το σύστημα αυτό.Αρχικά βάζεις ως αρχική σελίδα του internet την σελίδα του Slashmysearch.Μετά χρησιμοποιείς για τις αναζητήσεις σου στο web την εν λόγω μηχανή αναζήτησης και τέλος διαφημίζεις το πρόγραμμα αυτό στέλνοντας κι άλλον κόσμο να γραφτεί.Τι κερδίζεις εσύ απ'όλα αυτά?

  1. Κερδίζεις 0,25$ ανά ώρα χρήσης δικής σου,
  2. Κερδίζεις 0,15$ ανά ώρα χρήσης για κάθε χρήστη που έχει εγγραφεί από σένα.
  3. Κερδίζεις 0,05$ ανά ώρα χρήσης για κάθε χρήστη που εγγράφηκε από χρήστη που έχει εγγραφεί από σένα με το δικό σου referral link!

Πληρώνεσαι μέσω paypal ή με επιταγή ή μέσω E-gold.

Αν σας αρέσει η ιδέα αυτή μπορείτε να γραφτείτε εδώ http://www.slashmysearch.com/earn/id/61693 Το αν αληθεύουν όλα όσα λένε,μάλλον πρέπει να είναι αξιόπιστη η εταιρεία και να αληθεύουν.Έτσι κι αλλιώς δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε,αφού λεφτά δεν μας ζητάει.Σας εύχομαι λοιπόν καλό ψάξιμο από την μηχανή τους και... καλά κέρδη!!!

το ήξερες ότι.....


Τα μήλα είναι αποτελεσματικότερα από την καφεΐνη στο να κρατούν τους ανθρώπους ξύπνιους το πρωί.


Web Counter

Free Counter